H.I. Giørtz Logo

MENY

Bli kunde

Høy kunnskap om våre kunder: I H.I. Giørtz jobber vi “tett på” våre kunder. Vi har høy detaljkunnskap om bransjen og evner å føle våre kunders behov på kroppen. Høy vilje til samarbeid og problemløsning gjør oss til en aktiv og differensierende part i at du som kunde kan drive din virksomhet på en best mulig måte.

Bli kunde

Sikker tilgang av breddesortiment fra nasjonale og regionale leverandører.

Vi leverer varer, tjenester og rådgivning til kunder i serveringsmarkedet – til kafeer, restauranter, hoteller, kantiner, catering, bensinstasjoner og offentlig virksomhet. Vår leveringstrygghet gjør deg til en vinner overfor dine kunder.

Norges råeste logistikkmaskin

Vi legger til rette for en sømløs hverdag med høy servicegrad og overlegen kundeservice. Gjennom vårt partnerskap med Norgesgruppen er vi langt fremme i å håndtere stadig endrede forbruksmønstre. Som kunde hos oss får du tilgang til moderne løsninger og systemer som bidrar til å profesjonalisere din drift.

Et bredt sortiment

Vårt sortiment består av ca. 30 000 ulike varer innenfor tørrvarer, kjøl-/ferskvarer, frysevarer, nonfood, vin, brennevin, legemidler og bilrekvisita. H.I. Giørtz er en del av Asko – Norges ledende grossist, som leveringsdyktig. I tillegg fronter vi en rekke lokale produsenter.

Med en leveringspresisjon på 96 % sørger vi for at varene kommer frem til avtalt tid.

Ta kontakt for å bli kunde