H.I. Giørtz Logo

MENY

Bli kunde

Sammen med ASKO – norges ledende grossist – tilbyr vi sikker tilgang til et bredt varesortiment fra både nasjonale og regionale leverandører. Bli kunde i H.I. Giørtz ved å registrere deg på ASKO servering.

Bli kunde

Vår leveringstrygghet gjør deg til en vinner overfor dine kunder

Vi leverer varer, tjenester og rådgivning til kunder i serveringsmarkedet – til kafeer, restauranter, hoteller, kantiner, catering, bensinstasjoner og offentlig virksomhet.


Hos oss finner du alt du måtte trenge til ditt serveringssted

Vi vet at de beste menyene krever de beste råvarene. Vi vet også at spesielle menyer krever spesielle råvarer. Da er det en forutsetning at sortimentet er bredt nok – det sørger vi for!

Enkel bestilling med ASKO servering

Vår bestillingsløsning askoservering.no gir deg full oversikt over sortiment, nyheter fra bransjen, sesongkampanjer, dine bestillinger med mer.

askoservering.no

Levering til avtalt tid

Med en leveringspresisjon på 96 % sørger vi for at varene kommer frem når de skal. Vi tilbyr levering til bygd og by i hele vårt nedslagsfelt.

Et stort utvalg lokale kvalitetsprodukt

Vi bor i en region med fantastiske råvarer, og er stolte av å kunne tilby et stadig voksende utvalg lokale kvalitetsprodukter fra en rekke flinke produsenter i regionen.

La vår erfaring komme din virksomhet til gode

Våre ansatte har lang erfaring med å levere varer til serveringsbransjen. I H.I. Giørtz jobber vi tett på våre kunder. Vi har høy detaljkunnskap om bransjen og evner å føle våre kunders behov på kroppen. Hos oss får du gode råd og svar på det du lurer på.

Opptatt av bærekraft

I H.I. Giørtz er vi opptatt av å drive vår virksomhet på en skånsom måte og i henhold til FN`s bærekraftsmål. Vi stiller høye krav til til alle i vår verdikjede, men mest av alt til oss selv. Vi er bevisst vårt ansvar som store, og de kravene til profesjonalitet og lydhørhet dette medfører.

Slik jobber vi med bærekraft

Bli kunde i H.I. Giørtz ved å registrere deg på ASKO servering

Kontaktpersoner

Svein Aarseth

Markedssjef Servering

Tlf: +47 91 38 57 78

svein.aarseth@asko.no

Jan-Erik Bårdsgjære

Markedskonsulent servering

Tlf: +47 90 76 35 67

jan-erik.bardsgjere@asko.no