H.I. Giørtz Logo

MENY

Nyåpning av Løvenvold Theater

Sceneteppet er dratt til side, og resultatet av alt arbeidet med Løvenvold Theater er ikke annet enn imponerende. Vi i H.I. Giørtz er stolte av å ha bidratt til realiseringen av prosjektet, som garantert blir et flott tilskudd til kulturtilbudet her i byen.

Et historisk sus

Både H.I. Giørtz og Løvenvold har en lang historie i Ålesund, og det er fantastisk å se det gamle håndverket og utsmykningen i bygget komme til liv igjen.

Løvenvold åpnet dørene for første gang 1. september 1923. Nå, 100 år senere, skal publikum i sentrum igjen få sin egen kino og scene tilrettelagt for film, show, teater, konserter, lanseringer og eventer.

Viktig for oss å bidra til utviklingen av regionen

Som en stor arbeidsgiver er det viktig for oss å ta del i å skape en sterk og levende region. I H.I. Giørtz støtter vi flere idrettslag og kulturtilbud, i tillegg til ulike initiativ som alle gjør regionen vår til et godt sted å leve. Løvenvold er et skikkelig løft for sentrum, og prosjektet går inn i rekken av gode initiativ som vi er stolte av å være en bidragsyter til.

– Vi forventer ikke samme avkastning på et prosjekt som Løvenvold som vi har på andre deler av virksomheten vår. Dette er et bidrag til byen og sentrumsområdet. Skal du ha en by, må det være liv i den. Jo mer aktivitet, jo bedre, sier Egil Giørtz.

Vi gratulerer Løvenvold Theater med åpningen, og gleder oss til å ta del i store og små kulturopplevelser i det historiske bygget.

-

Les mer om Løvenvold Theater på lovenvoldtheater.no. Hvis du også har lyst til å lese mer om vår historie og fremvekst som firma kan du gjøre det her.