Trygg mat med god kvalitet
![](https://higiortz.no/uploads/images/Grafikk/m†l-2-bokm†l-1.png)
Kompetanseutvikling
Årlig oppfriskning av ferdigheter og kunnskap om HACCP til alle medarbeidere gjennom SX (SurveyXact)
Årlig oppfriskning for alle som kommer inn som sommervikarer om viktigheten om rutiner i forhold til HACCP
Årlig opplæring og status team HACCP
Sporing i varestrømmen
Gjennomføre forprosjekter og implementering av OMS og TMS i løpet av målperioden. Enhetlig systemportefølge, TRACE total, vil gi oss bedre kontroll på varestrømmen og sporing
Sikre at vi iverksetter riktige tiltak og i henhold til frist når det er tilbaketrekking
Ærlig og åpen praksis
Aktivt bruk av Better i forbedringsarbeidet med god kvalitet og trygg mat. Det er en ambisjon om at vi skal blir flinkere å dokumentere håndteringen av avvik, tilsvarende 10% årlig økning i registrerte avvik.