H.I. Giørtz Logo

MENY

Bli kunde

Høy kunnskap om våre kunder: I H.I. Giørtz jobber vi “tett på” våre kunder. Vi har høy detaljkunnskap om bransjen og evner å føle våre kunders behov på kroppen. Høy vilje til samarbeid og problemløsning gjør oss til en aktiv og differensierende part i at du som kunde kan drive din virksomhet på en best mulig måte.

Bli kunde

Bli kunde

Vår leveringstrygghet gjør deg til en vinner overfor dine kunder

Vi leverer varer, tjenester og rådgivning til kunder i serveringsmarkedet – til kafeer, restauranter, hoteller, kantiner, catering, bensinstasjoner og offentlig virksomhet.


Hos oss finner du alt du måtte trenge til ditt serveringssted

Vi vet at de beste menyene krever de beste råvarene. Vi vet også at spesielle menyer krever spesielle råvarer. Da er det en forutsetning at sortimentet er bredt nok – det sørger vi for!

Enkel bestilling med ASKO servering

På askoservering.no har du full oversikt over sortiment, nyheter fra bransjen, sesongkampanjer, dine bestillinger med mer.

askoservering.no

Levering til avtalt tid

Med en leveringspresisjon på 96 % sørger vi for at varene kommer frem når de skal. Vi tilbyr levering til bygd og by i hele vårt nedslagsfelt.

Et stort utvalg lokale kvalitetsprodukt

Vi bor i en region med fantastiske råvarer, og er stolte av å kunne tilby et stadig voksende utvalg lokale kvalitetsprodukter fra over 150 flinke produsentene i regionen.

La vår erfaring komme din virksomhet til gode

Våre ansatte har lang erfaring med å levere varer til serveringsbransjen. Hos oss får du gode råd og svar på det du lurer på.

Ta kontakt for å bli kunde