H.I. Giørtz Logo

MENY

Om selskapet

H.I. Giørtz distribuerer varer til alle Norgesgruppen sine butikker i Møre og Romsdal og Nordfjord, i tillegg til en rekke serveringssteder i regionen.

H.I. Giørtz selger og distribuerer varer til serveringskunder og alle Norgesgruppen sine butikker i Møre og Romsdal og Nordfjord.


I tillegg er vi en betydelig aktør innen eiendom og teknologi. Gjennom aktive eierskap bidrar vi til regionsutvikling og et godt dagligvaretilbud. Tette samarbeid med fremoverlente teknologibedrifter sørger for at vi kan være i front for våre kunder, og bidra til profesjonalisering og mer miljøvennlige tjenester.

H.I. Giørtz er et selskap som over tid har hatt sterk vekst. Vi har lykkes med å skape en organisasjon hvor det å bygge, skape og videreutvikle ligger i ryggmargen vår. Vi har en kultur for alltid å «jakte forbedringer» – og vi liker å si om oss selv at vi er spesialister på endring. Vi er stadig på søken etter nye muligheter, og har en soliditet som gir oss muskler til å gjennomføre og realisere prosjekter som vi har troa på.

En hjørnesteinsbedrift i lokalsamfunnet gjennom generasjoner.

Vi har spilt en aktiv rolle i å utvikle regionen – gjennom det å skape arbeidsplasser, og også gjennom støtte til frivillige lag og organisasjoner samt gode prosjekter for regionen. Vi som jobber i H.I. Giørtz føler derfor at vi er en del av et miljø og en kultur som i tillegg til å forvalte en stolt historie – også er sterkt delaktige i å bygge, skape og videreutvikle regionen som vi lever og bor i.